0

O nama

 

Fit 2 Feet jedinstvena je trgovina u našem gradu, namjenjena svim klijentima koji vode brigu o dobrobiti  svojih stopala, bilo da se radi o klijentima koji već imaju izražene probleme stopala, bilo o klijentima koji naše proizvode koriste kao prevenciju nastajanja problema. Veliki je broj naših klijenata  koji naše proizvode i usluge koriste kao sredstvo za poboljšanje  kvalitete  svakodnevnog života, pri hodanju, trčanju i sl.. 

Fit 2 feet nastao je na iskustvu već etabliranog salona medicinske pedikure Medi ped, u kojem se  preko 15 godina  bavimo problematikom stopala . Tijekom dosadašnjeg rada, naučili smo mnogo o stopalima, te se upoznali  s problemima koji svakodnevno muče naše sugrađane. Bilo da se radi o jednostavnim natiscima i kurjim očima, ili  problema preosjetljivih, deformiranih i na kraju bolnih stopala, potrudili smo  se naći idealno rješenje za svaki problem .

Uspjeli smo na tržištu  pronaći  cijeli niz proizvoda i preparata,  koji pomažu, opuštaju, korigiraju i na kraju i “liječe” probleme stopala. Pod “liječenjem” problema stopala, ne mislimo kako ćemo uporabom nekog preparata  izliječiti neki deformitet, ili trajnu tegobu, ali ćemo u svakom slučaju  smanjiti bol, otkloniti neadekvatan pritisak, eliminirati neugdan miris, ili  stres, kojem je stopalo svakodnevno izloženo.

 

 Čovjek svakog dana napravi od 3000  do 16000 koraka.

 U svom životu prehoda oko 160 000 km, što znači da 4 puta obiđe zemljinu kuglu.

 Učinite nešto kako biste svojim stopalima olakšate taj put.

 Dođite u Fit 2 Feet i pružite svojim stopalima nabolje.

 

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Zagrebačka avenija 3, 10 000 Zagreb

tel: +385 (0)1 3688 680

fax: +385 (0)1 3688 690

e-mail: zastitapodataka@mediplus.hr